Sweet Cakery

Kinderfeestjes

Hier moet je zijn voor groot en klein

Heeft u al een originele activiteit gevonden voor een kinderfeest? Wij kunnen ervoor zorgen dat de vriendjes en vriendinnetjes van de jarige Jop een middag worden bezig gehouden (± 2½ uur) met het decoreren van taart of cupcakes. Laat u verrassen door de fantasie van de kinderen... een leuk en origineel idee. Als klap op de vuurpijl nemen zij hun zelfgemaakte creaties in een mooie taartdoos mee naar huis. Wij organiseren kinderworkshops taart decoreren met cupcakes of met mini-taartjes.

Prijzen kinderfeestjes:

€ 15,-- boltaartje versieren. De kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, door met uitstekers mooie bloemen en figuurtjes op de taart te maken of er doormiddel van een pinpopje een leuke mini Barbie van te maken.

€ 15,-- 6 cupcakes versieren. Doormiddel van leuke uitstekers de mooiste creaties maken.

Voor de hele kleintjes hebben wij een aangepast programma in 3 delen. Ze gaan een pannenkoek versieren die ze daarna lekker gaan opeten. Ze gaan 3 cupcakes versieren met behulp van leuke uitstekers. Ook gaan ze de deksel van de doos versieren waarin ze hun cupcakes meenemen. Dit is een speciaal programma voor de leeftijd 4 t/m 6 jaar en kost 15,-- per kind.

Nieuw "High Tea Kinderfeestje" Nieuw

High Tea

Een leuk nieuw origineel kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar.

De kinderen maken gezamenlijk hun eigen High Tea. Dit bestaat onder andere uit, kaasstengels, mini worstenbroodje, wraps, sandwiches, zoete stokjes en cupcakes.

Hierna gaan ze samen de tafel gezellig dekken. En als klap op de vuurpijl gaan ze geheel in stijl, met Boa’s en lange handschoenen, gezellig alles lekker opeten onder het genot van een kopje thee of wat anders te drinken

€ 20,-- pp, duur 3 uur Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Het minimale aantal kinderen per feestje is 6 kinderen. Wel verwachten wij dat er altijd één van de ouders aanwezig is bij het feestje.

Heeft u zelf een leuk idee dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Feestjes voor een ander budget zijn onder bepaalde voorwaren ook mogelijk (zie ook onze algemene voorwaarden), neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.