Sweet Cakery

PME Professional Module 3 Royal Icing & Piping

Deze module bestaat uit verschillende spuittechnieken.

De technieken die behandeld worden zijn: basistechnieken, run out, sjablonen, spuiten van borders, ornamenten, brush embroidery, stempelen, het vloeien van icing, Extensions, bridges, 3D spuitwerk, lace, stapelen en verhoudingen van stapeltaarten, prijsberekening en het vervoer van je taarten.

De cursus kost € 275,-- per module dit is inclusief koffie, thee en fris. Voor de lunch tijdens de dagcursus dient u zelf te zorgen.

Het minimaal aantal deelnemers is 4.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen, met uw NAW gegevens en telefoonnummer, naar info@sweetcakery.nl onder vermelding van de module en startdatum van de cursus. Hierna krijgt u van ons een bevestiging van uw aanmelding met als bijlage de factuur van het cursusbedrag.

Het cursusbedrag dient u over te maken op ons bankrekeningnummer NL38ABNA0447239716 tnv Edelman o.v.v. het factuurnummer en start datum cursus.
Uw betaling dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursus betaald te zijn, wanneer de betaling niet ontvangen is binnen de gestelde termijn vervalt uw reservering.

Wanneer u toch wenst deel te nemen kunt u contact met ons opnemen voor een nieuwe aanmelding.

Wilt u de aanmelding annuleren dan kan dit tot 1 maand voor de aanvang van de cursus, wij storten dan het cursusgeld retour. Annuleert u binnen deze maand dan vervalt uw recht op restitutie, maar natuurlijk mag u dan wel voor een vervanger zorgen die uw plaats overneemt.

Wanneer een cursus is volgeboekt bestaat er de mogelijkheid om op de reservelijst geplaatst te worden. Wanneer er een annulering is nemen wij dan contact met u op.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket en cursusboek, deze worden de eerste cursusdag uitgereikt. 

                         Royal icing en piping       Royal icing en piping kit                          

       Inhoud:

•    1x Icing ruler 400mm (16 in)
•    1x Palette knife large straight 290mm (11 ½ in)
•    1x Premier icing bag 200mm (8 in)
•    4x Patterned edge side scraper
•    1x Plain edge side scraper
•    1x Disposable bags (kit pack of five)
•    1x Coupler standard

Klik hier voor de cursus data