Sweet Cakery

Workshops

Ook jij kan een mooie taart maken!

Ben je benieuwd hoe je dat kan doen? Geef je dan op voor één van de workshops bij Sweet Cakery in Amersfoort. Bij Sweet Cakery kun je diverse taart en cupcake decoratie workshops volgen. Beginners maar ook gevorderden kunnen bij Sweet Cakery terecht. Elke workshop is inclusief het benodigde kapsel(s) (taartbodem) of cupcakes, vullingen, taartdoos om alles in te vervoeren en het gebruik van alle professionele materialen en gereedschappen. Er wordt ook altijd gezorgd voor wat lekkers en een drankje.

Mocht je na de workshop direct ingrediënten, materialen of gereedschappen willen kopen dan kan dat natuurlijk in onze winkel. Bij de aanschaffen van spullen tijdens de workshop bieden wij een totaal korting van 10% aan. Dit geldt alleen op de workshop avond/dag zelf.

Workshop Agenda

Om u in te schrijven voor een workshop dient u ons via de website een Email te sturen met uw gegevens en de gewenste workshop & datum. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging. Indien u meer informatie wenst, kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op te nemen via 033-4450238